23. září 2012

Kouzelná knihovnička (2)


Mám tu další příspěvek (číslo 2) do Kouzelné knihovničky. Tentorkát se moje knohovička od posledního focení (29. 12. 2011) rozrostla a určitě proběhly změny v celkovém přerovnání knížek, které proběhlo minulou neděli.






Na první fotce můžete vidět, jak vypadá celá moje knihovna.. Teď se pustím do popisu poliček, kde začnu nahoře vpravo..




Na první fotečce zprava můžete vidět nějaké ty encyklopedie a jednu knížku.
Najdete zde:
Dějiny českých zemí v obrazech
Encyklopedie světových dějin
Starověký Egypt
Jezdectví (to je z dob, kdy jsem byla blázen do koní)
a knížka Křižák v džínách od Thei Beckman



Na další fotce najdete samé knížky z nakladatelství Levné knihy.
A to (vyjmenuju jenom názvy) : Noční bojovník; Zázračný slunovrat; Divoké dítě; Muž ze středověku; Pokušení; Víc nepotřebuji; Všechna má přání; Být tvou vyvolenou; Nepřestávej snít; Drahý podvodník; Černé hedvábí; Elegantní výmluva; Paní Boleynová a poslední je Panenka pro královnu




Na další fotce naleznete dva úžasné tituly z nakl. Metafora - Prokletí ohně a Návrat domů.
Pak knížku Upír nula, tu jsem ještě nečetla.
Jinak tu jsou další tituly z LK - Pohlcení temnotou, Páni mají radši sukuby, Sukuby to rády horké, My fair sukuba a Nymfomanky z Rocky Flats, Zrazená dáma a Okouzlující čarodějka
a dále tu jsou knížky z Ikaru - Milionář z chatrče, Když mi bylo dvanáct, sedla jsem na kolo a jela do školy.. a Provdaná proti své vůli (poslední dvě knížky jsou podle skutečnosti)


V této kopičce najdte semé romány.
Od Sandry Brown - Dům s minulostí; od Danielle Steelové - Palomino, Únos a Její králosvká Výsost; dále od Catheriny Coulter - Krásná podvodnice; od Elizabeth Hoyt - Havraní princ; od Julie Quinnové - Nevhodný návrh a Vikomt, který mě milovat; poté od Johanny Lindseyové - Něžný válečník, Pirátská nevěsta, Zamilovaný ničema, Zkrocená láskou a Chci jen tebe a jako poslední je zde knížka Největší rytíř od Elizabeth Chadwickové.





Jako další knížka je Malý bílý koníček, poté Džungle rtěnek; pak od Jude Deveraux - Ohnivé a Ledové dvojče; od C. Coulter - Píseň válečníka; od Amandy Quick - Touha a Řeka to ví a jako poslední je zde pět dílů ze série Angelika od A. Golon.








Tak to je celá první polička, teď se pustím do popisu druhé, která je rozdělená na tři fotky.

Další knížky jsou celá série Letopisů Narnie v jedné knížce, dále ze série Odkaz dračích jezdců - Eragon, Eldest a Brisingr, poté Ztracený svět v Podzemí od Gordona & Williamse, pak úžasné knížky od Rick Riordana - Bohovo Olympu: Protoctví, Percy Jacskon - Poslední z bohů a Kroniky Kanea Cartera: Rudá pyramida a jaké poslední je Erebos - Hra, která zabíjí od U. Poznanski.









Jako další je knížka Nebezpečná láskou od úžasné české autorky Kateřiny Petrusové. Pak Ruda z Ostravy - BESCELER!!!;
Nemám žádné jméno od Dagmar Hillové, pa tři úžasné knížky od CooBoo - Tygrovo prokletí, Divergence a Polibek pro Annu; pak Roztomilé malé lhářky, Upíří polibky 1 a 2 díl, a od P. C. Castové a Kristin Castové - Vyhořela a Probuzená.

A jako poslední z této poličky je prvních pět dílů ze série Škola noci; pak Upíří deníky - Probuzení; tři díly ze série Stefanovy deníky, dva díly ze série Temné vize, Temná akademie - Vyvolení, Krvavá romance - Polibek nesmrtelnosti a pak dva díly ze série Lovkyně snů - Procitnutí a Vstříc temnotě.




Teď je na řadě poslední, spodní polička, rozdělená také na tři fotky.



Ve spodní poličce nalezenete sérii Vampýrská akademie. Pak Žena v černém od Susan Hill. pak knížky Mladí romantici a Impresionisté - Jejich životní příběhy, pak Trojská maska a Zasvěcení, a pak moje dvě anglické knížky - Lament a Deadly Secrets.








Další jsou knížky Poutnící od K. Winsorové, pak dvě knížky ze série Nejlepší světové čtení, pak už jenom "klasika": 1984 od Orwella, Na větrné hůlce od Bronteové, pak Chrám matky boží v Paříži, Bídníci 1 a 2 díl a Hrabáč.



A jako poslední jsou knížky Oliver twist, pakdvě úžasné knížky od Shakespeara - Hamlet a Kupec benátský, pak Parfém - příběh vraha.
Pak tři krásná knížky od Austenové - Emma, Rozum a cit a Anna Eliotová.
A jako poslední jsou knížky od Elizabeth Moon - Rychlost temnoty a trilogie Paksenarrion, kterou úplně zbožňuji - úžasné knížky (Ovčákova dcera, Dvojí věrnost a Zlatá přísaha)




Tak a to je už konec mojí knihovničky. Jsem moc ráda za všechny knížky, které v ní mám. A v nejbližší době se rozoroste ještě od dvě knížky od CooBoo - Drakie a Loď mezi hvězdami..

1 komentářů :

Moc děkuji za komentář, velmi si toho cením :) A nezapomeňte se brzy znovu stavit.. S pozdravem TerushQaH